Verslag Jeugddienst 7 maart 2010

Zondagavond 7 maart 2010 was er om 18:30 een jeugddienst in De Regenboogkerk. De groepen van de huiscatechese hadden in de week ervoor weer een thema-avond gehad en de jeugddienst ging daarop verder. De thema-avond en de jeugddienst hadden 'Verlinken' als onderwerp. In hoeverre kunnen jouw vrienden jouw vertrouwen? Blijf je achter hen staan of...? Dominee Wegerif vertelde in de dienst over Paulus die verraden werd door het Joodse volk. Daarna werd een film getoond met voorbeelden van vrienden die elkaar verlinken. Dit ging over in het verraad van Jezus door Judas. Dit leidde uiteindelijk tot de kruisiging én opstanding van Jezus: Woorden kunnen dus veel kapot maken, maar gelukkig heeft God het laatste Woord!
Iris en Efron (aangevuld met twee extra zangers) traden op. Ook werden het gedicht en het gebed voorgelezen die door de catechisanten was gemaakt tijdens de thema-avond.
De volgende jeugddienst is op 2 mei 2010 om 18:30 in de Vrij Evangelische Kerk. Dominee Daane gaat daarin voor en cabaretier Kees Versteeg treedt op. Tot dan!

 

Stelling:

Ik vind de nieuwe website mooi geworden
 

Wij zoeken nog.....

Jonge verslaggevers of verslaggeefsters!

Lijkt je dit wat, neem contact op met de webredactie!

Interview met.....

Martijn Nijhoff

martijnnijhoff
klik op de foto voor meer....

Youth for Christ Nieuwsbrief

yfc
Wil jij met ons meedenken over jeugddiensten?

Heb jij vragen of opmerkingen?

CLOAKING

ontwerp & realisatie: nofarmer, internet- & mediadiensten